Over ons 1
Probeer Gratis

Probeer nu gratis

Vul uw gegevens in en ontvang de QR-code om een maand gratis de app uit te proberen in uw mailbox. Scan de QR-code en volg de stappen.


Probeer nu gratis

24/7 alarmcentrale als achterwacht

Overal en altijd

Vanaf €15,95 p.m.

Over ons

Overal veilig

Probeer Gratis

Probeer nu gratis

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc sollicitudin, est eget auctor vulputate.


USP #1

USP #2

USP #3

VERANDERING

OVER ONS

Historie

SMC AlarmCentrale heeft 30 jaar ervaring in meldkamerdienstverlening. In die periode zijn wij uitgegroeid tot een van de toonaangevendste particuliere alarmcentrales in Nederland. Onze sterke positie is met name bereikt door een gestage groei in het aansluitingenbestand.

Groei

Groei is eveneens gerealiseerd door de overnames van andere operationele alarmcentrales. Overnames zijn binnen de beveiligingswereld aan de orde van de dag en ingegeven door een drang naar specialisatie. Taken worden daarbij afgestoten en andere aangekocht. De reden hiervoor is onder andere het voor de klant betaalbaar houden van producten en diensten.

Missie

Het beschermen van onze klanten tegen onveilige situaties door het leveren van brand- en elektronische beveiligingsoplossingen.

Visie

Rust creëren in een chaotische wereld.

Kernwaarden

Altijd een oplossingAltijd kwaliteitAltijd betrokkenAltijd toonaangevend

Carrier

SMC is, als onderdeel van Carrier, een betrouwbare partner. Kwaliteitssystemen van deze beursgenoteerde wereldwijde organisatie garanderen dat u bij ons aan het juiste adres bent.

Over ons 3
Over ons 4

Scroll naar boven