Hoe werkt het 1
Probeer Gratis

Probeer nu gratis

Vul uw gegevens in en ontvang de QR-code om een maand gratis de app uit te proberen in uw mailbox. Scan de QR-code en volg de stappen.


Probeer nu gratis

24/7 alarmcentrale als achterwacht

Overal en altijd

Vanaf €15,95 p.m.

Persoonsbeveiliging

Overal veilig met de app

Persoonsbeveiliging app

Altijd een Gerust Gevoel

Noodknop - Valdetectie

Altijd Verbonden

Werkt overal

Verzekerd van Hulp

24/7 alarmcentrale als achterwacht

Diagram stap 3

Hoe werkt het?

1
U maakt alarm met de app of noodknop
2
De melding wordt direct doorgezet naar onze alarmcentrale of uw gezinsleden
3
Hulp wordt direct geverifieerd
4
Gepaste opvolging wordt ingezet
5
U krijgt altijd hulp, bij ieder alarm

Over de APP

Waarschijnlijk gaat u de deur niet uit zonder uw smartphone. Met onze persoonsbeveiligingsapp transformeert uw smartphone eenvoudig in een alarmapparaat. U heeft dus geen extra kastje nodig!


Een ander unieke feature van de app is dat gezinsleden die ook gebruik maken van de app alarmen van elkaar kunnen ontvangen en opvolgen. Dit maakt de opvolging heel dynamisch!


De app is er zowel beschikbaar in een Android (vanaf versie 7) als iOS-uitvoering (vanaf versie 11). U kunt desgewenst een alarmknop aan de app koppelen, wat het nog eenvoudiger maakt om een alarm te maken.

Over de fysieke knoppen

De app is te combineren met een losse alarmknop. Bij dreiging van agressie of geweld kan door middel van de geïnstalleerde alarmknop alarm worden geslagen. Dit werkt ook als het scherm vergrendeld is. De knop is geschikt voor zowel Android als iOS toestellen.

De alarmknop is spatwaterdicht en verkrijgbaar in combinatie met een riemclip, een halsketting/sleutelhanger of polsband. Er zit 1 jaar garantie op de knop. De levertijd bedraagt ongeveer 5 werkdagen. De sets zijn verkrijgbaar vanaf € 52,00.

Over licentie & SMC

Voor slechts € 15,95 per maand waakt onze alarmcentrale 24 uur per dag over u. In geval van alarm worden uw contactpersonen en, indien noodzakelijk, hulpdiensten gebeld. Voor slechts €11,- per maand voegt u een extra gezinslid aan uw bundel toe.


Het abonnement is ook uit te breiden met alarmopvolging door National Quick Response. Voor slechts € 18,95 staan ook de surveillanten 24 uur per dag voor u klaar. Voor slechts € 12,50 per maand voegt u een extra gezinslid aan deze bundel toe.


Beide abonnementen zijn exclusief alarmeringen en uitrukkosten.

Wat zit er bij?

Aansluiting alarmcentrale

Voelt u zich bedreigd of komt u in een noodsituatie terecht, dan slaat u alarm met één druk op de knop. Deze oproep komt binnen op onze 24/7 bemande alarmcentrale. De centralist luistert met u mee en neemt op basis van zijn bevindingen en uw locatie de juiste actie.

Dynamische alarmopvolging

Alarmopvolging aangestuurd door de alarmcentrale, onderling geregeld met uw gezinsleden of professioneel uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. Het is allemaal mogelijk, ook in combinatie met elkaar.

GPS

De app verstuurd op basis van het wereldwijde satelietplaatsbepalingssysteem GPS uw locatie. Hierdoor is tijdens een calamiteit uw locatie heel nauwkeurig te bepalen.

Veilig in heel Europa

De app kan in heel Europa gebruikt worden; ideaal tijdens vakanties met uw familie. Buiten Nederland is de alarmopvolging beperkt tot uw contactpersonen of uw gezinsleden die de app ook gebruiken. Hulpdiensten kunnen in het buitenland niet ingezet worden.

Mandown Risico mode

In geval van een calamiteit is het van levensbelang dat u hulp krijgt. Zeker als u zelf geen alarm meer kunt slaan. De app detecteert het als u bewusteloos raakt en stuurt vervolgens een alarm naar de alarmcentrale. Dit doet de app ook wanneer de smartphone vernield wordt of stuk gaat.

Opvolging van alarm

De opvolging van een alarm kunt u op verschillende manieren vormgeven:

Contactpersonen

U deelt met onze alarmcentrale een lijst met contactpersonen. In geval van alarm belt de centralist de mensen op deze lijst. Uw contactpersonen nemen vervolgens actie op het alarm.

Onderling alarmeren

Maken meer leden uit uw gezin gebruik van de app, dan kunt u ook onderling alarmeren. Het dichtstbijzijnde gezinslid krijgt in de app op zijn smartphone het alarm aangeboden en kan zien waar u bent. Accepteert hij het alarm niet, dan krijgt het volgende gezinslid de melding aangeboden. Bij geen respons van de gezinsleden gaat het alarm door naar de centralist van de alarmcentrale, zodat deze verdere actie kan nemen.

National Quick Response

National Quick Response is een alarmopvolgingsdienst bestaande uit ruim 90 alarmopvolgingspartners en wordt ingezet bij alarmen van

persoonsalarmeringssystemen. Op basis van de locatie waar de alarmering vandaan komt wordt de dichtstbijzijnde beveiligingspartner aangestuurd. Dit kan dus per alarm een andere partner zijn. Heel efficiënt!

Hulpdiensten

Als het alarm behandeld wordt door onze alarmcentrale en de centralist constateert een calamiteit, dan is hij geautoriseerd om hulpdiensten zoals politie en ambulance in te schakelen.

Het aanmeldproces uitgelegd

Vul het aanmeldformulier in

Zodra uw het bestelformulier heeft verstuurd, ontvangt u een e-mail met daarin een link naar Google Play en de App store en een QR-code. Zodra de betaling is verwerkt, worden de eventuele bestelde knoppen verstuurd.

Download de app.

Open de app en scan de QR-code uit de e-mail.

Doorloop de stappen in de app.

Het is geregeld!

Aanmeldformulier

Wij staan voor "iedereen overal veilig"! Daar moet de prijs ook naar zijn. Beveiliging kan al vanaf € 14,95 per maand. Dat is nog geen € 0,50 per dag!

Scroll naar boven